Over Solu

Welkom bij Solu, de webshop voor horloges! Bij ons bent u aan het juiste adres voor betaalbare en stijlvolle horloges. Je uitstraling is het visite-kaartje en daar hoort een horloge ook zeker bij. Een horloge kan een echte eye-catcher zijn en kan veel zeggen over de persoon die het horloge draagt. Het juiste horloge maakt je outfit helemaal af.

Solu is gevestigd in Leiden en bestaat sinds 2017. Door onze focus te leggen op de juiste prijs en kwaliteit verhouding groeien wij steeds verder.

In onze webshop bestel je eenvoudig een trendy, modieus en een stijlvol horloge voor een uitstekende prijs. De meeste horloges zijn te dragen door mannen en vrouwen waardoor de keuze uit ons assortiment groot is. Onze horloges zijn uniek, en alleen te bestellen via onze webshop.

Kwaliteit en garantie staan bij ons hoog in het vaandel. Zo krijgt u bij u elke bestelling een garantieperiode van wel 24 maanden! En kunt u optimaal en zorgeloos genieten van uw nieuwe aankoop.

En besteld u vóór 16.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag nog in huis! Al onze zendingen zijn te volgen met een unieke track en trace code, zo weet u precies wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

Voor meer informatie of vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet het team van Solu